Werkgerelateerde klachten

Loop je vast op je werk? Heb je ruzie met je baas? Overweeg je een carrièreswitch? Weet je niet goed wat je wilt? Heb je last van stress of zelfs burn-out? Soms kom je er in je eentje niet uit. Dan is het fijn om alles eens met een professionele buitenstaander op een rijtje te zetten.

Ik geef loopbaanadvies en begeleid mensen met problemen op het werk. Door gebruik van hypnotherapie kan ik dieper ingaan op onderliggende oorzaken en patronen.

Je werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Onvrede over je werk kan je geluk daarom flink in de weg zitten. Tijdens een loopbaantraject onderzoek je wie je bent, waar je energie van krijgt en wat je wilt. Waar liggen je ambities? En wat heb je nodig om goed te functioneren?

Misschien weet je prima wat je wilt, maar heb je vooral moeite om dit concreet te maken. Sommige mensen lopen steeds tegen dezelfde problemen aan. In dat geval kijken we of er dieperliggende oorzaken zijn. Wat belemmert jou om geluk in je werk te vinden?

Burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest op een (jaren)lange periode van stress. Mensen met een burn-out spreken vaak over een accu die echt leeg is, een elastiek dat steeds verder wordt uitgerekt totdat de veerkracht verdwenen is, of hebben het gevoel jarenlang in een te hoge versnelling te hebben gewerkt.